Podjetje

Podjetje

SEVER ENGINEERING z sedežem v Mariboru, je podjetje specializirano za projektiranje, gradnjo strojev in opreme za kovinsko, rudarsko, cementno, papirno in ostalo industrijo. Konstruiranje, inženiring in industrijske storitve, kot so strojegradnja in dobava specialnih delov, montaža in spuščanje v zagon, dopolnjujejo našo paleto izdelkov in storitev.


NAŠE PREDNOSTI:

V SEVER ENGINEERING-u  s končnim uporabnikom aktivno sodelujemo in se dodobra seznanimo z njegovimi pričakovanji in zahtevami. Maksimalno se prilagodimo specifičnim potrebam končnega uporabnika.

Za vsako idejo in uspehom pa stojijo ljudje. Posel predstavljajo ljudje in v našem podjetju,  ter pri našem delu so ljudje na prvem mestu . Naša gonilna sila so dobri odnosi med vsemi sodelujočimi. Zavedamo se, da se dobrih odnosov ne da kupiti, treba jih je ustvariti. Tesno sodelovanje vzpostavljamo v odnosu do vseh partnerjev, tako do naročnikov, kot tudi do dobaviteljev in kooperantov.

Številne reference in uspešno izvedeni projekti v minulih letih, naše večletno sodelovanje v različnih vejah industrije nam je prineslo znanja in izkušnje, ki jih lahko s pridom uporabimo pri realizaciji novih zahtevnih projektov.