Odkovki, valji in deli po naročilu

Odkovki, valji in deli po naročilu

SEVER ENGINEERING je idealen partner za projektiranje in izdelavo srednjih in velikih  komponent za kovanje in odlitke za težke stroje, ki zahtevajo visoke standarde kakovosti.

V celoti poskrbimo za vaše dele, vključno z nabavo materiala, mehansko obdelavo, toplotno obdelavo, vključno s testnimi certifikati itd. Prevzamemo logistične napore in vam s tem prihranimo čas in denar. Izkušnje združene z nenehnimi posodobitvami na področju proizvodne tehnologije, so privedle do dolgoročnih odnosov z vodilnimi podjetji v jeklarski, rudarski, cementni in energetski industriji.

Odkovki za metalurgijo, Industrijo cementa in splošno industrijo

Delovni valji za hladno in vroče valjanje valji in valjčnice različnih velikosti in materialov,  različna vretena (trapezna, žagasta in krogelna) tudi preko 12m dolžine, venci, prstani in ​​obroči.

Ulitki za rudarstvo, cementno industrijo in energetiko

Vključujejo ohišja za mline, namenske reduktorje, drobilnike, agregatne komponente, zobnike, matrice in različne komponente za kovinsko, rudarsko, kovinsko in drugo proizvodnjo in industrijo nafte in plina.

Dobavljamo v različnih materialih, zlitinah, vključno z ogljikovim jeklom, super dupleksnim jeklom in kompleksnimi avstenitnimi materiali. Naše izkušnje vam zagotavljajo visoko kakovostne ulitke. Tesno sodelujemo z našimi partnerji v raziskavah izboljšave materialov in oblikovanja, ki vam bodo pomagale dobiti pravi odlitek glede na vaše zahteve.